Norregårds förskola

 

Välkommen till Norregårds förskola

Norregårds Förskola ligger relativt centralt i Älmhults tätort. Förskolan byggdes 1980 och renoverades under 2008-2009.

Förskolan har öppet kl 06.30 - 17.30. Avdelningen Eken är öppen hela dagen och ansvarar för öppning och stängning. Övriga avdelningar har öppet kl 07.30 - 16.30.

På Norregårds förskola finns fem åldershomogena avdelningar. Det vill säga att varje avdelning består av barn födda samma år. De följs sedan åt tills de slutar förskolan. Personalen följer i möjligaste mån sin barngrupp under dessa fem år. 

Vår verksamhet bygger på följande värden:

Glädje

Att känna glädje och stolthet i det man gör får varje människa att växa och utvecklas. Genom att se varandra, lyssna på varandra, vara viktiga för varandra och glädjas med varandra skapar vi ett välkomnande och tryggt klimat som är gynnsamt för allas trivsel och allas lärande.

Tillit

Våra relationer kännetecknas av tillit, av förtroende och respekt för varandra och av ärlighet mot varandra. Med tilliten kommer tryggheten som gör att vi vågar utmana och utmanas!

Lekfullt lärande

Det lekfulla lärandet präglas av nyfikenhet, utforskande, upptäckarglädje och reflektion. Vi är engagerade, involverade och visar tydligt hur roligt det är att stötta och utmana barnen i deras lärande.

Dessa värden kännetecknar relationerna mellan barnen, mellan pedagoger och barn, mellan pedagogerna samt mellan föräldrar och pedagoger.

Kompetensutvecklingsdagar 2017/18

17 november 2017

30 januari 2018

Norregårds dokument

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.